vineri, 10 august 2012

De ce sa faci cumparaturi online?

Care ar fi o definitie simpla pentru un magazin online: De toate pentru toti, oriunde si oricand.
Intr-un magazin online nu o sa gasesti etajere, vitrine sau rafturi aglomerate si nici un program de functionare pentru ca il poti vizita la orice ora, iar “rafturile” sale virtuale se pot vizualiza fara nici o graba sau fara ca cineva sa se uite urat la tine daca te uiti si nu cumperi.

Cand faci cumparaturi dintr-un magazin online este mai comod si de aceea intr-o lume a vitezei cometul electronic castiga din ce in ce mai multi adepti. Shopping-ul online il poti face in pauza de pranz sau noaptea tarziu cand ti-ai terminat treburile, in zilele de sarbatoare sau la birou intre doua sedinte si, mai ales, din orice colt al lumii atata timp cat ai conexiune la internet. Intr-un magazin online poti reveni ori de cate ori doresti fara sa auzi obositorul: ”va servesc cu ceva?”. Te autoservesti, dar te poti gandi si razgandi de cate ori vrei fara ca cineva sa se supere pe tine, poti sa te razgandesti chiar de 1000 de ori inainte de a apasa pe butonul de comanda.

Un magazin online, desi este intr-un mediu virtual, iti va oferi intotdeauna informatii complete despre produsul pe care il doresti. Chiar daca nu le gasesti in descriere vei avea la dispozitie numere de telefon, un e-mail, un suport sau chat online prin care poti lua legatura cu un consultant specializat, gata sa iti ofere informatii complete, sfaturi si, cine stie, poate si un discount. Argumentul castigator? Pretul! De cele mai multe ori cand esti in cautare de un produs de calitate la un pret bun vei ajunge in final pe paginile unui magazin online care este mult mai probabil sa aiba cel mai bun pret de pe piata. Esti o persoana care cauta lucruri de calitate la un pret foarte bun? Magazinele virtuale sunt cele mai apropiate de a reusi sa-ti ofere asta fiind de cele mai multe ori o alegere la indemana si profitabila.
Acestea ar fi cateva dintre avantajele si raspunsurile la intrebarea: De ce sa faci cumparaturi online?

Daca esti interesat sa-ti deschizi un magazin online sau esti interesat sa-l imbunatatesti pe cel actual iti stam la dispozitie cu servicii complete de comert electronic de la consultanta si executie pana la partea de dezvoltare, optimizarea conversiilor si promovare online.

Apeleaza cu incredere la agentia noastra - Plum Media Agency, agentia ta de web design, mai multe detalii gasesti si pe pagina noastra de creare magazine virtuale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu