vineri, 7 decembrie 2012

Magazin online de optica

Videt.ro este un magazin online de optica. Videt.ro este magazinul online care a acceptat provocarea Plum Media de a se lansa in aventura propusa de agentia noastra.

Intreaga “Imbarcare in Plum Media Adventure” este nebunie curata pentru magazinele online care vor sa isi mareasca numarul clientilor in prag de sarbatori. Specialistii agentiei noastre va vor oferi, in urma unei analize a site-ului (din punct de vedere al uzabilitatii si al functionalitatii acestuia), solutii complete pentru comunicare eficienta in Social media, pe blog-urile personale sau ale site-urilor, sfaturi pentru imbunatatirea newsletter-elor si a comunicatelor de presa, audit si metode SEO, optimizarea ratei de conversie prin idei tocmai bune de pus in practica, o analiza pentru a eficientiza la maxim campaniile de marketing si Google AdWords, si orice alte oportunitati de promovare a magazinului vostru virtual in mediul online vom considera necesare.

La cererea castigatorului nostru, putem asista echipa de programare pentru implementarea schimbarilor aparute in urma campaniei noastre; bineinteles, videt.ro, castigatorul nostru, va fi in permanenta la curent cu modificarile efectuate.

Videt.ro este opticianul tau online. Un real ajutor pentru posesorii de ochelari de vedere, lentile de contact sau pentru cei carora le plac ochelarii de soare de calitate, dar sunt persoane foarte ocupate, fie pentru ca muncesc foarte mult sau nu sunt disponibili pentru astfel de treburi in timpul programului nostru. Pentru ei, am initiat un program unic, prin care, un reprezentant de-al nostru vine acasa (sau la sediul firmei), ridica ochelarii pe care vreti sa ii reparati, ii aduce la sediul nostru, le schimbam lentilele, dupa care vi-i trimitem prin curier, la adresa pe care o doriti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu