marți, 17 septembrie 2013

Magazinele online, o afacere de succes

Timpul este limitat pentru fiecare din noi ajungand sa reprezinte chiar un lux, insa in pofida acestui lucru avem necesitati pe care dorim sa ni le satisfacem, aici intrand si dorinta de a ne cumpara diverse lucruri. Nevoia de a cumpara lucruri apare la fiecare dintre noi, dar ce putem face atunci cand nu dispunem si de timpul necesar din diverse motive?!

Tocmai pentru a satisface aceasta dorinta, au luat nastere magazinele online, care s-au dovedit a fi o idee de afacere profitabila si de succes. Cum conexiunea la internet nu mai reprezinta o problema in ziua de astazi, cumparaturile virtuale devin din ce in ce mai usoare si placute. Daca detii si un telefon mobil inteligent poti cumpara de oriunde, chiar si in timp ce te indrepti spre birou sau facultate lucurile pe care ti le doresti sau de care ai o reala nevoie.

Aria magazinelor online este una destul de larga, acoperind mai toate domeniile de interes general, de la articole vestimentare, florarii, articole sportive pana la carti ori cosmetice. De pe blogul faafaceri.ro poti afla ce afaceri online mai fac romanii. Principalul avantaj al magazinelor de acest gen il reprezinta posibilitatea returnarii produselor in cazul in care nu vi se potrivesc, ori nu indeplinesc asteptarile pe care vi le-ati creat.

Desi poate parea greu pentru inceput, trebuie precizat faptul ca, un magazin virtual va avea succes daca si recenziile pe care le primeste sunt pozitive. Conform unui studiu de piata, s-a demostrat ca romanii in proportie de 70% se informeaza referitor la alegerea pe care urmeaza sa o faca inainte de a achizitiona ceva dintr-un loc.
De asemenea, ceea ce poate creste cota de piata a unei astfel de afaceri, sta in timpul de livrare a produselor, astfel ca, cu cat livrarea se va face intr-un timp cat mai scurt, cu atat clientul va fi mai satisfacut si-l va face sa se reintoarca la acel magazin.

magazine online

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu