luni, 3 iunie 2013

Cabinete de medicina muncii in Bucuresti

Orice firma ati avea, este nevoie sa aveti un contract cu un cabinet de medicina muncii deoarece doar asa va puteti asigura angajatii dar si pe dumneavoastra in ceea ce priveste protectia muncii.

Cu o simpla cautare pe google sau prin recomandari puteti lua legatura cu un cabinet de medicina muncii. Acestia  vor asigura securitatea si sanatatea angajatilor pe perioada desfasurarii  programul de lucru, dar si dupa terminarea lui astfel incat daca unuia i se intampla ceva sa aiba parte de tratament medical prin asigurari.



Aceste cabinete identifica, previn si trateaza accidentele sau bolile proventite in urma desfasurarii unor activitati cu risc crescut. Pentru protectia muncii obligatorie de semnat de catre orice angajat, va trebui sa va interesati tot la cabinetul de medicina muncii cu care colaborati pentru ca ei sa va puna in legatura cu persoana cu care colaboreaza din partea firmei de protectie a muncii.
Noi va putem recomanda site-ul iristarmed.ro, puteti obtine un pret foarte bun pentru serviciul de protectia muncii.

Cel mai bine este sa va informati corect si chiar daca desfasurati activitatea principala prin intermediul unui magazin online va recomandam sa apelati la o firma specializata pentru a va oferi consultanta necesara.

Este la fel ca la doctor, consultatia previne boala...in cazul nostru o amenda sau chiar suspendarea activitatii.

Mergeti din timp la un cabinet de medicina muncii !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu